Alicante Airport

Airport Alicante is een van de drukste vliegvelden van Spanje en er landen en vertrekken dagelijks honderden vliegtuigen. Met ruim 9 miljoen bezoekers in 2010 is Vliegveld Alicante dan ook een druk bezochte luchthaven. Daarom is het belangrijk om de aankomsttijden Alicante goed te checken en grondig te kijken wanneer jouw vlucht arriveert. Hieronder krijg je een aantal tips in verband met de aankomsttijden Alicante.

 

Houd de aankomsttijden Alicante goed in de gaten

Aankomsttijden Alicante zijn meestal accuraat, maar soms gebeuren er helaas onvoorspelbare dingen waardoor een vlucht vertraging op kan lopen. Denk hierbij aan turbulentie of een latere vertrektijd. In dit soort situaties is het belangrijk om de aankomsttijden Alicante grondig te checken om niet voor boze verrassingen te komen staan. Mocht je al afspraken voor een bepaald tijdstip gemaakt hebben, is het goed om te weten of je ook op tijd arriveert. Dit kan van pas komen als je opgehaald wordt door familie of vrienden of wanneer je een taxi wilt reserveren voor een specifiek tijdstip.

 

De status van jouw vlucht

Wanneer jij de aankomsttijden van Luchthaven Alicante controleert, zoek je eerst naar het tijdstip waarop je zou moeten landen en kijk je vervolgens of de stad vanuit waar het vliegtuig vertrok ernaast staat. Vervolgens zie je helemaal rechts op het bord de status van jouw vlucht. ‘Landed’ betekent dat de vlucht geland is, ‘En route’ betekent dat de vlucht op tijd gaat arriveren en ‘Delayed’ betekent dat de vlucht vertraging heeft opgelopen. In het laatste geval is het handig om eventuele afspraken te informeren dat je niet op tijd gaat landen, zodat ze zich geen zorgen gaan maken.

 

De aankomsttijden vind je hier

De aankomsttijden van Alicante vind je op de website van Alicante airport. Deze informatie wordt heel de dag door bijgewerkt en is altijd up to date.