Auto huren op Tenerife? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Op de luchthaven Tenerife Zuid zijn meerdere autoverhuurbedrijven gevestigd, die hier hun diensten verlenen. Zo vind je hier de balies van Avis, Budget, Hertz, Thrifly, Europcar en Alamo. Voordat je op vakantie gaat naar Tenerife, kun je online al een auto reserveren. Bij aankomst hoef je dan alleen nog maar je reserveringsbewijs bij de balie van het autoverhuurbedrijf te laten zien. Je kunt dan snel met de auto naar je accommodatie rijden. Verder is online reserveren ook een stuk voordeliger.

 

Kies voor een bekend bedrijf

Aangezien er veel vakantiegangers zijn die een auto willen huren, zijn er veel aanbieders. Het is een advies om altijd te kiezen voor een redelijk bekend autoverhuurbedrijf met een goede naam. Zo ben je gegarandeerd van een goede service en voorkom je veel problemen. Verder kun je ook eerst de reviews over het verhuurbedrijf lezen, voordat je er een auto huurt.

 

Lees de reviews

Heb je een auto online gereserveerd? Controleer dan altijd nog even de aankomsttijden van je vlucht in Tenerife. Je kunt dan aan het autoverhuurbedrijf doorgeven hoe laat je de auto komt ophalen. Check ook nog altijd even de vertrektijden van de terugvlucht naar Nederland. Je weet dan hoe laat je de auto het beste kunt terugbrengen. Door op tijd op de luchthave te zijn, hoef je niet lang in de rij te staan bij het verhuurbedrijf, maar kun je direct de sleutels van de auto teruggeven.